Undrens tid är inte förbi

Sedan ett tiotal år går jag periodvis på behandling hos Karin för min dåliga rygg och mina onda leder och muskler. Oftast får jag akupressur och blir ibland helt smärtfri eller får kraftig lindring av besvären. Några gånger har resultatet varit rent förbluffande som t ex då jag bröt foten och satt åtta veckor i gips upp till knät. Karin gjorde då hembesök hos mig en gång i veckan och gav mig akupressur på tårna, som stack ut ur gipset. Vad fick jag - och den förvånade sjukhuspersonalen - se, då det var dags att ta bort gipset?   Jo,  i stället för ett magert ben vid sidan av det normalstora icke gipsade benet benet såg man två absolut lika stora ben! Man undrar varför inte akupressur tillämpas inom sjukvården vid alla typer av benbrott?

 

Röster om Biomekanisk kroppskorrigering

"Det var verkligen en superskön behandling. Efteråt så kände jag att hela kroppen var rakare och jag hade bättre hållning."
"Efter den sista behandlingen var jag helt smärtfri i höft/rygg flera dagar... känner mig mer rörlig och ledigare nu."
"Behaglig behandling, uder vilken jag vid ett flertal tillfällen tydligt också kände av 'smärtpunkter'. Vid jämförelser mellan foton tagna före och efter kunde jag se vissa markanta skillnader. Hållningen var bättre, rakare och jag var möjligen lite mindre sned i axlarna. Jag såg betydligt piggare ut, hade klarare blick och möjligen också mindre med rynkor i ansiktet. Jag kan varmt rekommendera denna behandling."
"Det var en mycket speciell känsla att bli behandlad med den kroppskorrigerande metoden. Jag kunde faktiskt känna hur kroppen reagerade - ryggen 'breddade' sig, nacken blev avslappnad och benen nästan längdes ut - utan att ett enda manipulerande eller dragande i armar och ben gjordes."