Shiatsu
Är en japansk tryckmetod och ordet betyder "fingertryck". Det är en helhetsbehandling där jag trycker på kroppen med handflator och fingrar. Jag följer då kroppens energimeridianer och använder olika akupunkturpunkter. Jag lägger ner lite extra tid på att massera igenom fötterna, eftersom jag tycker att det ger bra effekt. Shiatsu är särskilt bra för att lösa upp spänningar i ryggen och nacke/axlar.

Vanligtvis ger jag en individuellt anpassad session under en timmes tid, där jag kan lägga in även akupressur och zonterapi. Massagen görs med kläderna på. Efter behandlingen brukar man känna sig avslappnad och mer balanserad.

Maltahealing - Sun Ma Healing
För mig är healing allt som leder till läkning. Denna healing har sitt ursprung på Malta och är inriktad på kroppens leder och skelett. Den ger en djup avslappning och många upplever att de får kontakt med sin kropp på ett nytt sätt.

Gua Sha - bindvävsmassage
Gua Sha är en urgammal kinesisk skrapmassage, och liknande metoder har även funnits i många andra länder i sydostasien.

Den är framför allt bra vid olika smärttillstånd, men är också en hjälp vid trötthet, muskelspänningar och huvudvärk. Genom att skrapa på ryggen ser man snabbt var det finns inflammationer. Huden blir då röd där det är mest stagnation i energiflödena. Slaggprodukter kommer upp till ytan och kan lätt föras ut ur kroppen genom blodet. Rodnaden stannar kvar 2-5 dagar. Metoden är helt ofarlig, men bör undvikas för gravida och de som lider av svåra sjukdomar.

Naturlig Facelift
Skön ansiktsmassage som är bra för att bevara ansiktets ungdomlighet och spänst. Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi.

Ansiktszonterapi
Genom att behandla zoner och punkter i ansiktet kan man påverka hela kroppen. Här blandas tekniker från flera olika traditioner till en härligt avslappnande massage.

Biomekanisk kroppskorrigering
En mjuk korrigering av ben och hela det muskuloskelletala systemet, samt inre organ. Denna teknik är utarbetad av Sergey Bilenko, specialist inom området helhetssyn på människors hälsa mm. Den är bra vid olika smärttillstånd. Vid akuta tillstånd kan korrigering ske efter bara några få behandlingar, vid kroniska besvär kan man behöva några fler.

Biomekanisk kosmetologi
En effektiv metod för att återställa ansiktets ungdomliga utseende. Den hjälper kroppen att ta bort slapp hud, rynkor och påsar under ögonen på ett naturligt sätt. Den är samtidigt en mycket skön och avslappnande behandling för hela kroppen.

Pris
För en timmes behandling 700 kr. 
Klippkort 3 behandlingar 2000 kr, 5 behandlingar 3000 kr, 10 behandlingar 5500 kr.
Det går bra att betala med kort, swish eller i förskott genom Klarna i samband med bokningen.